Violento.dk til koncerter
12/02/2014

 

Da der før nytår, blev sat billetter til salg til Robbie Williams i Boxen i Herning, sad jeg klar, ligesom tusindvis af andre. Da jeg efter et kvarters ventetid endelig kom ind, var den første koncert næsten udsolgt, og jeg kunne kun få billetter på "Upper level", hvilket jeg ikke havde lyst til.

 

Heldigvisvarder blevet arrangert en ekstra koncert, dagen efter den første. Her lykkedes det mig at få nogle helt okay billetter på "Lower level".

 

I går, d. 11.2.2014, kunne man som medlem af www.littlemonsters.com, en uge før alle andre, købe biltter til Lady Gaga's kommende koncert i Boxen i Herning. Jeg sad selvfølgelig klar, og fik to rigtig gode billetter på "Lower level" lige ved siden af scenen.

 

Det er to koncerter jeg glæder mig rigtig meget til at opleve, og det bliver rigtig sjovt at skrive anmeldeser af dem. Lady Gaga så jeg da hun "åbnede" Boxen, så jeg ser rigtig meget frem til at opleve hende igen. Jeg sidder selvfølgelig klar med min "koncerttelefon", min gamle Nokia N8, som giver nogle rigtig gode koncertoptagelser. Jeg vil optage de numre jeg synes er bedst, og de kommer selvfølgelig op her på siden.

Nyeste anmeldelser

Dato Kunstner Titel Violento rating
16/11/2013 Avril Lavigne Avril Lavigne
3
25/10/2013 Katy Perry Prism
5.04
04/06/2011 Lady Gaga Born this way
4.02