Om Violento

Hvorfor?

Jeg er selv meget interesseret i musik, og læser ofte anmeldelser af musik og CD'er jeg godt kan lide, eller har tænkt mig at købe. Men tit og ofte læser jeg anmeldeser der er skrevet i et sprog der ikke er til at forstå, og hvor man til sidst i anmeldelsen, faktisk ikke er blevet meget klogere.

 

Da jeg fik idéen til hjemmesiden, var mit eneste mål, at mine anmeldelser skulle være skrevet i et sprog der var til at forstå. Folk skulle ikke sidde tilbage med følelsen af, at de var blevet bombarderet med fremmedord og fagudtryk.

 

Min baggrund for at anmelde musik?

Stort set ikke-eksisterende :) Jeg er musik elsker som så mange andre, sikkert også dig, og havde egentlig bare lyst til at anmelde musik som jeg godt kan lide.

 

Hvilken musik?

Jeg bestemmer jo helt selv hvilke cd'er jeg vil anmelde og derfor vil det primært være musik jeg selv har stående på hylden. Derfor vil det nok også være overvejende positive anmeldelser. Hvis jeg får købt en cd jeg ikke synes er god, får den selvfølgelig en mindre god anmeldelse med på vejen. Dog ved jeg for det meste hvad jeg køber :)

 

Det, at jeg kun anmelder cd'er jeg selv køber, betyder også, at mængden af anmeldelser ikke kommer i nærheden af de store sites. Cd'er koster penge og tager tid at sætte sig ind i. Mange af de cd'er jeg kommer til at anmelde, har jeg hørt til uendelighed i forvejen. Hvis jeg får en ny cd, som jeg gerne vil anmelde, bruger jeg gerne lang tid på at sætte mig ind i musikken derpå, og skabe mig et overblik over stemningen og de forskellige numre, så jeg ikke drager forhastede konklussioner. Men det er en hobby og jeg håber at nogen får glæde af mine anmeldelser :)

 

Hvorfor navnet "Violento"?

Min alltime yndlings kunstner, Gigi D'Agostino, er manden bag genren "Lento Violento" (betyder "langsom voldsom"...). Det er en super fed genre med lav BPM og tung bas. Og så synes jeg bare violento er et fedt ord :)

Nyeste anmeldelser

Dato Kunstner Titel Violento rating
16/11/2013 Avril Lavigne Avril Lavigne
3
25/10/2013 Katy Perry Prism
5.04
04/06/2011 Lady Gaga Born this way
4.02